AK Kadınlar'dan 20.Yıl Aşuresi
Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Kadın kolları il başkanlığı tarafından Binevler sabit pazarında Partinin kuruluşunun Yırminci Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Aşure dağıtımı gerçekleştirildi.
Vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Aşure etkinliğine TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celaleddin Güvenç,Ak Parti il başkanı Av.Fırat Görgel,Onikişubat ilçe Başkanı Mücahit Kara,Kadın Kolları il başkanı Gül Çitil Okur,Parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yirminci Yıl Aşure etkinliğine katılan ve aşure dağıtımı gerçekleştiren TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celaleddin Güvenç şunları söyledi "Memleket Sevdası AK Parti Hareketimizin kuruluşunun 20. Yılı vesilesiyle Kadın Kolları Başkanlığımızın hazırladığı programda; Kardeşlik ve Bereketin simgesi Aşure dağıtımını gerçekleştirdik, emeği geçen hanım kardeşlerime teşekkür ediyoruz"dedi
İl Başkanı Av.Fırat Görgel ise etkinlik için Kadın kolları il başkanı Gül Çitil Okur 'a teşekkür ettiği açıklamasında şunları söyledi "İl Kadın Kolları Teşkilatımızın AK Parti’mizin 20. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle düzenlediği programa katılarak vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk.
Gül Çitil Okur başkanıma ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Etkinliğin ev sahibi Kadın Kolları il başkanı Gül Çitil Okur ise şunları söyledi "Partimizin kuruluşunun yirminci yılında arkadaşlarımızla anlamlı ayda ve partimizin önemli gününde aşure etkinliği düzenlemeyi planladık ve bugün büyük bir katılımla gerçekleştirdik.
Katılım sağlayan ve dağıtım yapan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanımız ve milletvekilimiz sayın Celaleddin Güvenç beyefendiye,il başkanım sayın Av.Fırat Görgel,Onikişubat ilçe Başkanım sayın Mücahit Kara'ya ve partimin her kademesindeki yönetici ve üyesine,
Katkı sunan yönetimime ve ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyoruz"dedi.
Haber344.com / HABER - GÜNDEM

