AK Parti Kahramanmaraş il teşkilatları İnsan Hakları Başkanlığı, kurum ziyaretleri alanında 81 il teşkilatı arasında yapılan değerlendirmede en başarılı 5 il'den birisi olduğu için ödüllendirildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Birimi Başkanı Leyla Şahin Usta 'nın başkanlığında 81 il teşkilatının katılımı ile gerçekleştirilen toplantı kurum ziyaretlerinde en başarılı beş il' ın birim yöneticileri ödüle layık görüldü.
Genel Merkez tarafından yapılan değerlendirme sonucunda,çalışmaları ile en başarılı 5 il arasına giren ve ödüle layık görülen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı insan Hakları birimi olarak toplantıya katılan AK Parti il başkan yardımcısı ve İl İnsan Hakları Birimi Başkanı Meral Şirikçi, AK Parti İl Kadın Kolları İnsan Hakları Birim Başkanı Ebrar Kaynak , AK Parti İl Gençlik Kolları İnsan Hakları Birim Başkanı Nebile Kahveci ,ödüllerini ve başarı plaketini Içişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun elinden aldı.
AK Parti Kahramanmaraş il başkan yardımcısı ve İl İnsan Hakları Birimi Başkanı Meral Şirikçi,ödül ile ilgili olarak değerlendirme yaptı ve şunları söyledi.
"81 İl İnsan Hakları Başkanlığı Kurum Ziyaretleri Değerlendirme Toplantısında görevlerini özveriyle yapan 5 İl arasında “Kahramanmaraş” olarak yer aldık,arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza aynı özveri, heyecan ve sorumlulukla devam edeceğiz"dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Birim Başkanı Leyla Şahin Usta başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Fatma Öncü , Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, TİHEK başkanı Muharrem Kılıç, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç katılım sağladılar.
Bizde Haber344.com yayın kurulu olarak böylesine önemli bir konuda ödüle layık görülen AK Parti Kahramanmaraş İnsan Hakları Başkanlığını tebrik ediyor ve kutluyoruz.
Haber344.com / HABER - GÜNDEM

