Başkan Narlı"TEKSTİL İHTİSAS OSB, ‘KARMA OSB’ OLDU"
Kahramanmaraş Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, (OSB) önemli bir değişiklikle adını ve sektör grubunu yeniledi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından bölgenin sektörel çeşitliliğini artırma ve daha geniş bir sanayi yelpazesine hitap etme amacıyla alınan karar sonucunda, Tekstil İhtisas OSB’nin sektör grubu “Karma” olarak güncellendi.
Bu değişiklikle birlikte, bölgenin unvanı da “Kahramanmaraş Tomsuklu Organize Sanayi Bölgesi” olarak değiştirildi.
Yeni adıyla Tomsuklu OSB, sadece tekstil sektörüne değil, farklı sanayi kollarına da ev sahipliği yaparak Kahramanmaraş’ın sanayi altyapısını güçlendirmeyi hedefliyor.
Konuya ilişkin açıklama yapan Tomsuklu OSB Başkanı Mustafa Narlı, bu değişimin bölgenin yatırımcılar açısından daha cazip hale gelmesini sağlayacağını belirtti.
Başkan Narlı, “Kahramanmaraş, sanayi ve ticaret açısından büyük bir potansiyele sahip. Tomsuklu OSB’nin karma sektör grubuna geçmesiyle, farklı alanlarda faaliyet gösteren firmalarıda bölgemize çekmeyi planlıyoruz.
Sürecin başından bu yana emek ve desteklerinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sn. Mustafa Buluntu’ya, Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize, Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilgili paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Tomsuklu OSB, genişleyen sektör yelpazesi ile hem yerel hem de ulusal ölçekte ekonomik büyümeye katkıda bulunmayı amaçlıyor.
Haber344.com / HABER - EKONOMİ
Kahramanmaraş Ticaret ve sanayii odası başkanı Sayın Mustafa buluntu bey yüzümüzü ağartmaya devam ediyorlar yolları açık olsun başarılar dilerim
Tomsuklu organize sanayi bölgesi tam yerinde ve Sanayi için isabetli
bir yerdir Tomsuklu dan çöçelliye kadar karabıyıklı tezekliye kadar uzanan geniş yelpazenin adıdır Tomsuklu Uluslar arası Hava alanı karabıyıklı beş çeşme alanı uygundur ve otoban lari ile bölünmüş yol ağları ile donatılmış muhteşem bir yerdir ve Tren devlet demir yollari hatlari doğu ve güneydoğu hatları ve hızlı tren bu mıntıkadan
geçmektedir ipek yolu güzergahı yine buradan geçer
Türkiye ve uluslar arası yatırımcıları buraya çekmek için alt yapı çalışmalarını ivedilikle öncelik olarak tamamlamak gerektir
Ben bu iki Mustafa başkana güveniyorum başarılar diler Saygılarımi Arzederim.
RİFAT SARIÇAM