KMTSO'da Personel İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu,Yönetimi ve Çalışanları İstişare Toplantısında Buluştu
KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu gerçekleştirilen istişare toplantısı ile ilgili olarak şunları söyledi.
"Yeni yıl öncesinde Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Odamızın kıymetli personeliyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdik.
Odamızın kurumsal başarısının temelinde, birimlerimizin nitelikli çalışmaları ve yüksek sorumluluk bilinciyle ortaya koyduğu katkıların yer aldığını biliyoruz.
Birimlerimizin hizmet kalitesi ve iş disiplininin, Odamızın üyelere sunduğu hizmetlerin temelini oluşturduğunu memnuniyetle ifade ettik.
Geride bıraktığımız dönemin kapsamlı bir değerlendirmesini yaparken, önümüzdeki sürece ilişkin hedef ve önceliklerimizi de istişare ettik.
Gayretli çalışmaları, sorumluluk bilinci ve kuruma olan bağlılıkları dolayısıyla tüm personelimize teşekkür ediyor; ortak akıl ve istişare kültürüyle Odamızı daha ileriye taşımaya kararlılıkla devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum.
Biz büyük bir aileyiz."dedi.
Haber344.com. / HABER - EKONOMİ

