Bakan Kirişci'den Heyecanlandıran Müjdeler
Kıymetli okurlarım Kahramanmaraş bu hafta sonu yoğun programlara sahne oldu,her programda ayrı bir gelişme ve güzelliklere şahit olduk.
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde KOSGEB 'in “Deprem sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı” nda depremzede esnaflar için sevindirici gelişmeler oldu.
KOSGEB Başkanı sayın Ahmet Serdar İbrahimcioğlu 'nun, katılımcı yüzlerce esnafa projeyi anlatması, esnafların sorularına içten cevapları önemli idi,esnafların destekleri ilk defa bu kadar gerçekçi bulması ise gerçekleşme umutlarını artırdı .
KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu samimi idi,tabiki cevapları da,esnaflar hem KOSGEB Başkanı 'na hemde böyle bir toplantıya ev sahipliği yapan KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu ve ekibine teşekkür ettiler.
Tam da bu noktada Kahramanmaraş Milletvekileri Ömer Oruç Bilal Debgici,Dr.Tuba Köksal, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör ve İl Başkanı Av.Fırat Görgel ile salona giren önceki dönem Tarım, Orman ve Köy işleri Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişci kürsüye çıktı ve başta bendenizde dahil olmak üzere herkesi heyecanlandıran konuşmasını yaptı, konuşmanın her satırbaşı ayrı alkış aldı.
Bakan Kirişci'nin Kahramanmaraş 'ta TUSAŞ tarafından üretilecek uçak parçaları fabrikasının kurulmasından, İstiklal Üniversitesinin tamamen Teknik Üniversiteye dönüştürüleceğine kadar,hatta uçak yapısallarının değil Uçağın tamamının ilimizde üretileceğini gibi,bir çok müjdesi salonda bulunan herkesi ve hepimizi heyecanlandırdı.
Evet kıymetli okurlarım, Kahramanmaraş olarak yaşadığımız 6 şubat kıyametinden sonra böyle haberler ile toplumsal morale ihtiyacımız var.
İnanın Kahramanmaraş bunu hak ediyor,hakkın teslimi noktasında gayret gerekiyor, bunu da siyasetçilerimiz en üst seviyede birlik beraberlik ruhu ile gerçekleştirmelidir.
Bendeniz acizâne Ankara'da sekiz vekilimizin bir arada olduğu ve tüm kente moral yükleyen kareyi Kahramanmaraş 'ta Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve il başkanlarının görmek istiyorum,sadece benmi inanın tüm kent bunu bekliyor.Vahit bey Bakanımızdan kentin ve siyasetin ağabeyi olarak bunu bekliyoruz.
KMTSO'daki toplantı da olduğu gibi sizler Kahraman Şehir için bunları yapın,güzel haberleri verin, bizde tüm samimiyetimizle sizleri yürekten alkışlayalım.
DİP NOT :Sayın Bakan Prof.Dr.Vahit Kirişci beyefendinin konuşmasını Haber344 YouTube ve Haber344 Facebook sayfalamızdan yayınladık.
Kıymetli okurlarım, kalın sağlıcakla,yeni bir konuda buluşmak dileğiyle, şen ve esen kalın..
https://youtu.be/EMDB9KdYpxA?si=snMEF0uR3rU8NbJN
İLETİŞİM
Abdurrahman AKBABA
GSM : 0533 9603646
E- Mail : aakbaba046@gmail.com

