AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Kulüp Başkanı Başkan Akarca'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı.

"Buradan gerçekten bu heyecanı kalbinde yaşayan taraftarımıza seslenmek istiyorum.
Son düzlükteyiz ve hâlâ görmeyenlere, duymayanlara açıkça söylüyorum. Yoruldum, tükendim.

Bu koca şehirden toplanan yardım kadarını cebimden verdim; kapı kapı gezdim, tek tek anlattım. Ben ve kulübümüzün tüm emekçileri, her şeye rağmen elimizden geleni yaptık, yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.

Lig lideriyiz ama neredeyse arayan soran yok. Artık mütevazı olmayacağım, yeter! Elini taşın altına koyması gerekenler susuyorsa bunun adı vefasızlıktır.

Bu bir sitem değil, bir hesaplaşmadır; bu şehir için kendini feda edenleri tarih yazar, kenarından izleyenleri ise ne bu şehir unutur ne de ben unuturum.

Şartlar ne olursa olsun bu arma ve bu renkler için mücadeleyi bırakmayacağız. Sonuna Kadar Elimizden Geleni Yapmaya Devam Edeceğiz."

Haber344.com / HABER - SPOR